Rullgardiner, lameller, plissér och duette är alla effektiva alternativ när det gäller att kontrollera ljus och värme.

Vilken typ av solskydd fungerar bäst för ditt företag?

RULLGARDIN

Rullgardinen kan styras med en kulkedja, fjäder, manuellt handtag eller med en motor.

Det finns ett brett utbud av vävar att välja mellan för din rullgardin. Du kan välja halvtransparenta vävar som filtrerar bort värme och direkt solljus utan att göra rummet helt mörkt. Alternativt kan du välja mörkläggande vävar om du behöver totalt mörker. Det finns även dekorationsvävar för att lägga till stil och karaktär till ditt rum.

Bild från Luxaflex

LAMELLGARDIN

Lamellgardiner kombinerar både praktiskt solskydd och dekorativ elegans och ger stora fönsterpartier en mjuk textil känsla. Den stora variationen inom lamellgardiner gör det möjligt att dela upp fönsterpartier i mindre sektioner, med varje sektion som har sin egen separata skena med lameller.

Du finns ett brett utbud av olika vävar att välja mellan, transparenta, halvtransparenta och mörkläggande alternativ. Dessa vävar finns i olika färger och mönster.

Bild från Luxaflex

PLISSÈGARDIN

Plisségardinen är en mångsidig gardin som erbjuder många möjligheter. Oavsett formen på ditt fönster eller dess placering finns det en lösning som passar. Det innebär att du kan använda plisségardiner i sneda fönster, takfönster och även trekantsfönster.

En fördel med plisségardiner är att de kan manövreras uppifrån och nerifrån, vilket gör dem utmärkta för att ge integritet och insynsskydd.

Det finns ett brett urval av vävar att välja mellan när det kommer till plisségardiner. 

Bild från Luxaflex

DUETTE-GARDINEN

Duette-gardinen har en smart konstruktion med osynliga snören som är placerade mellan de två lager av väv, vilket ger gardinen ett stilfullt utseende när den hänger i fönstret. Duette-gardinen är känd för att vara en av de mest energieffektiva gardinerna på marknaden. Dess inbyggda isoleringsegenskaper hjälper till att hålla värmen borta under sommaren och behålla värmen inomhus under vintern. Du kan välja mellan halvtransparenta och mörkläggande vävar. Detta ger dig möjlighet att anpassa gardinen efter dina behov och önskemål samtidigt som den erbjuder stil och funktionalitet.

Bild från Luxaflex