OM OSS


Fadeforms resa började 2011, när Henrik Sundström grundade företaget med en vision om att erbjuda det bästa inom branschen. Tillsammans har vi samlat kunskap och erfarenhet genom åren, och vi är stolta över att ha blivit en etablerad kraft inom gardiner och solskydd.


På vårt kontor i Johanneshov arbetar vår innesupport och våra säljare för att förstå dina unika behov och erbjuda skräddarsydda råd och lösningar. Intill vårt kontor hittar du vårt sömmeri, där våra skickliga hantverkare arbetar med precision för att skapa gardiner och solskydd som är skräddarsydda efter specifika mått och önskemål.


Intill sömmeriet hittar du vår verkstadsdel. Här huserar våra tre montörer, redo montera upp dina valda produkter perfekt och effektivt.


Vi är stolta över att vara ett svenskt företag med all verksamhet inom landets gränser. Detta gör att vi kan erbjuda snabba leveranser och snabbt åtgärda eventuella problem. Genom att ha vår egen kunniga personal på varje position kan vi smidigt anpassa oss efter dina önskemål och behov.